Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Do it your way!


Έχετε βαρεθεί να βλέπετε στα περιοδικά άρθρα που σας δείχνουν καλογυμνασμένες κοπέλες να εκτελούν ασκήσεις αδυνατίσματος στην εντέλεια?
Δοκιμάζετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα ασκήσεων που προτείνουν αλλά βαριέστε? Ή μήπως επιχειρείτε να κάνετε όλες τις ασκήσεις που δείχνει το DVD για πιλάτες άλλα στα μισά τα έχετε ήδη παρατήσει? Όπως και να έχει πολλές από εμάς δεν βρίσκουν την γυμναστική διασκεδαστική κι ενώ μπορεί να έχουν όλη την καλή θέληση γρήγορα τα παρατούν. Πολλές από εμάς πάλι είναι ανυπόμονες και όταν δεν βλέπουν βελτίωση την επόμενη μέρα απογοητεύονται και τα παρατάνε.
Ξέρω πως νιώθετε γι' αυτό αποφάσισα να σας προτείνω εναλλακτικούς τρόπους να γυμναστείτε και να το απολαμβάνετε, ή τουλάχιστον να μην καταλαβαίνετε ότι γυμνάζεστε.
ΣΚΆΛΕΣ όχι ασανσέρ!
Μια μικρή συμβουλή από εμένα για σας είναι, όποτε μπείτε στο δίλημμα "Σκάλες ή Ασανσέρ" να επιλέξετε τις σκάλες! Δεν έχει σημασία αν είναι πολλές ή λίγες ούτε αν οι όροφοι θα είναι πολλοί, σημασία έχει ότι γυμνάζετε πολύ τα πόδια, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς σας ενώ ταυτόχρονα αυξάνετε την αντοχή σας! Απόδειξη ότι έχω δίκιο? Στην ταινία "I am Sam" η Michelle Pfeiffer η δικηγόρος του Σαμ για να κρατήσει την φόρμα της και την αντοχή της προτιμάει να ανέβει όλα τα σκαλιά μέχρι το γραφείο της παρά να πάρει το ασανσέρ. Η Jennifer Aniston πάλι στην ταινία "Just go with it " υποστηρίζει ότι η μόνη της άσκηση είναι αντί για το ασανσέρ να επιλέγει την σκάλα, μια συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της και που δίνω σήμερα εγώ σε σας!
                                                                                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου